Het lijkt zo eenvoudig om een boom in uw tuin te planten. Maar dat is meer dan een boom met een mooie kluit uit te zoeken, een gat te graven en de boom erin te zetten, al dan niet met een stutpaal. Maar klopt dat? Er komt veel bij kijken en daar heeft u misschien niet aan gedacht. In Aalsmeer geeft Aemstel Flora professioneel advies.

Keuze van boomvorm en -soort

Het uitgangspunt zijn uw wensen: welke boom staat mooi in uw tuin in Aalsmeer? Maar daar begint het alleen maar mee. Uw nieuwe boom stelt ook eisen aan de bodem, de standplaats, het grondwaterniveau en de lichtval.

Levensduur en grootte

Bovendien is het belangrijk hoe groot de boom zal worden en hoe lang hij in uw Aalmeerse tuin uithoudt. Aemstel Flora let op al deze factoren bij ons advies over groeiplaats en soortkeuze.

Wij leveren en planten bomen

Een belangrijke hindernis vormen mogelijke kabels en leidingen. Ook de schade die groeiende wortels daaraan kunnen veroorzaken, is een punt van aandacht voor Aemstel Flora. Als de aanwezige grond van slechte kwaliteit is, dan verbeteren wij deze. De aanslagkans van de beplanting wordt er vele malen mee vergroot.

Wilt u bomen laten planten in Aalsmeer?

Laat u zich graag door ons adviseren over het aanplanten? Neemt u dan contact met ons op!