Bomen aanplanten

Bomen aanplanten

Gaat u bomen aanplanten in de tuin? Daar komt meer bij kijken dan u denkt. Het is helaas geen kwestie van een mooie boom uitzoeken, een gat graven en de boom hierin plaatsen. Er zijn nog andere zaken om rekening mee te houden voordat u een keuze maakt en enthousiast een gat gaat graven. Er gaat een behoorlijk stuk onderzoek aan vooraf, zoals de eigenschappen van verschillende bomen, de situatie waar de boom komt te staan, het grondtype en meer. Het is daarom verstandig om u goed te laten informeren door een professional voordat u definitieve keuzes maakt.

Bomen aanplanten met Aemstel Flora

Voor advies van een ervaringsdeskundige over het aanplanten van bomen staan wij voor u klaar. Wij houden onder andere rekening met de volgende aspecten:

  • Plaats en lichtval
  • Soortkeuze en boomvorm
  • Maat in volwassen toestand
  • Geplande levensduur
  • Bodemeisen
  • Grondwaterniveau
  • Kabels en leidingen
  • Eventuele andere aspecten

Niet elke boom is immers geschikt voor elke tuin. Maar het is ook belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat. Door het combineren van deze gegevens en uw wensen kunnen we de perfecte boom voor u vinden. Zo weet u zeker dat de boom naar wens is en tevens goed kan overleven op zijn plek. Tevens zal deze niet uit proporties gaan groeien en kan hij dus lang blijven staan.

Van advies tot uitvoering

Naast het adviseren over de boomkeuze, doen wij ook de uitvoering. Bomen planten is onze specialiteit, dus u kunt enkel de beste kwaliteit van ons verwachten. Indien de aanwezige grond van slechte kwaliteit is kan Aemstel Flora de grond verbeteren, waardoor de aanslagkans van de nieuwe beplanting veel groter wordt.

Aemstelflora is actief in onder andere Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn en omgeving. Bomen aanplanten door Aemstel Flora? Neem contact met ons op voor een afspraak!

Bent u geïnteresseerd?

Telefoon: (+31) 06 286 77 712

E-mail: info@aemstelflora.nl

Kan ik zomaar een boom in mijn tuin planten?

Nee, ten eerste moet er rekening gehouden worden met de buren en moet de boom minimaal 2 meter uit de erfafscheiding staan. Bovendien prefereren de verschillende boomsoorten ook een verschillende ondergrond. Dit is belangrijk om rekening mee te houden met de aanplant.

Ik plant mijn boom wat dieper zodat deze goed water krijgt en minder kans heeft op verdroging is dat goed?

Nee, het is altijd beter om de boom wat hoger te planten dan te diep. De boom gaat zelf wel op zoek naar vocht.

Waarom moeten er palen bij de boom bij aanplant?

Dit is enkel en alleen omdat de boom zich dan kan hechten in de grond. In principe kunnen de boompalen na twee jaar weer weggehaald worden.

Contact opnemen (header)

Contactgegevens

Dorpsstraat 77,
2435 AL Zevenhoeven
E-mail: info@aemstelflora.nl
Telefoon: (+31) 6 286 77 712

Contactformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Omtrek boom (cm), gemeten op 130cm hoogte

Uw bericht

Om spam te voorkomen, hoeveel is 100 + 40

Ons kantoor

Vraag het aan de expert (header)

Over Aemstel Flora

Aemstel Flora boomverzorging is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in boomverzorging in Amsterdam en omstreken.

Vraag het aan de expert

Bel of stuur een Whatsapp bericht naar: 06 28 67 77 12

Of stuur een mail naar: info@aemstelflora.nl