Over ons

Aemstel Flora boomverzorging is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in boomverzorging in Amsterdam en omstreken. Wij klimmen op veilige wijze met speciale klimtechnieken en uitrusting in uw boom om snoeiwerkzaamheden uit te voeren of om de boom te kappen. Wij werken veel in achter- of binnentuinen waar een hoogwerker niet bij kan komen.

Met ruim 18 jaar ervaring in de groene sector kunnen wij ook andere diensten aanbieden, zoals de aanplant van bomen, groeiplaatsverbetering, kroonverankering, boomveiligheidscontroles of hulp bieden bij stormschade.

0
Bomen gekapt
0
Jaar ervaring
0
Bomen gesnoeid

Vincent Jongerius is dé drijvende kracht achter Aemstel Flora Boomverzorging. Na de vierjarige HBO-opleiding Engineering, Design and Innovation (werktuigbouwkunde) en daaropvolgend de Master-opleiding Business Management gevolgd te hebben besloot Vincent zijn passie te volgen en is bij Helicon te Eindhoven klimcursussen gaan volgen voor boomverzorging. Bovendien is hij als zoon van een hovenier al ruim 15 jaar actief in de groene sector en was de keuze voor dit vak snel gemaakt. Al vanaf jongs af aan liep hij iedere zaterdag met zijn vader mee om deze te helpen in de tuinaanleg, tuinonderhoud of andere tuin gerelateerde zaken. In deze leerzame jaren heeft hij kennis opgedaan van de anatomie en groei van planten en takgewassen. Maar ook op het gebied van snoei, tuinaanleg en hoe om te gaan met de wensen van de klant. Want een goede klantrelatie valt of staat in zijn opinie met elkaars wensen en eisen begrijpen. Alleen dan kan een duurzame relatie opgebouwd worden.

Het gebied waarin wij onze werkzaamheden voornamelijk uitvoeren is Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Hoofddorp, Kudelstaart, Mijdrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn en Vijfhuizen. Wij zijn aangesloten bij de Kring Praktiserende Boomverzorgers, VOL-VCA gecertificeerd en gecertificeerd boomveiligheidscontroleur.

Indien u gebruik wilt maken van onze diensten of als u interesse heeft in een vrijblijvend gesprek of prijsopgave dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bent u geïnteresseerd?

Telefoon: (+31) 06 286 77 712

E-mail: info@aemstelflora.nl

Contact opnemen (header)

Contactgegevens

Dorpsstraat 77,
2435 AL Zevenhoeven
E-mail: info@aemstelflora.nl
Telefoon: (+31) 6 286 77 712

Contactformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Omtrek boom (cm), gemeten op 130cm hoogte

Uw bericht

Om spam te voorkomen, hoeveel is 100 + 40

Ons kantoor

Vraag het aan de expert (header)

Over Aemstel Flora

Aemstel Flora boomverzorging is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in boomverzorging in Amsterdam en omstreken.

Vraag het aan de expert

Bel of stuur een Whatsapp bericht naar: 06 28 67 77 12

Of stuur een mail naar: info@aemstelflora.nl