Wat komt er allemaal bij kijken om een boom in uw tuin te planten? Het is meer dan het uitzoeken van een boom met een mooie kluit en deze al dan niet met een stutpaal in een gat te zetten. Er zijn veel meer aspecten bij betrokken waaraan u wellicht niet gedacht heeft. Aemstel Flora geeft professioneel advies over de bomen aanplant in Amsterdam.

Bomen aanplanten Amsterdam

Amsterdam is het trots van Nederland, maar we moeten oppassen dat het niet volgebouwd wordt. We behouden sfeer door stukjes natuur re introduceren tussen het drukke leven in onze hoofdstad. Bomen aanplanten in Amsterdam en omstreken zorgt voor sfeer, gezondheid en een mooi plaatje. Wellicht wilt u wel één of meerdere bomen aanplanten in uw tuin in Amsterdam?

Het kiezen van de boomsoort en -vorm

Voor Aemstel Flora zijn uw wensen het uitgangspunt: welke boom vindt u zelf heel mooi en welk type past het beste in uw Amsterdamse tuin? Maar dat is nog maar het begin. Elke boom stelt eisen aan de bodemkwaliteit, zijn standplaats, het grondwaterniveau en de lichtval. Daarom kunnen we samen met u kijken naar uw wensen en de situatie in uw tuin en zo tot een goed besluit komen.

Ook van belang: levensduur en grootte

Daar komt bij dat het belangrijk is hoe groot de boom uiteindelijk zal worden en hoe lang u in uw hem kunt genieten. Het zou jammer zijn als de boom over een paar jaar alweer gaat aftakelen. Of als deze juist uit de kluiten begint te groeien en eventueel verwijderd moet worden om schade te voorkomen. Al deze factoren maken bij Aemstel Flora deel van het advies over groeiplaats en soortkeuze uit. Wij helpen u daarom graag met bomen aanplanten in Amsterdam.

Leveren en planten

De laatste hindernis die genomen moet worden zijn mogelijke kabels en leidingen. Groeiende wortels kunnen daaraan aanzienlijke schade veroorzaken. Een punt van aandacht dus voor Aemstel Flora. Ook slechte grond wordt door ons verbetert. Dat maakt de aanslagkans van de beplanting vele malen groter.

Hulp nodig bij de bomen aanplant in Amsterdam?

Bent u op zoek naar advies over het aanplanten van een boom? Aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen! Wij geven antwoord op uw vragen en maken indien gewenst graag een afspraak.