Gaat u bomen aanplanten in Uithoorn? Er komt veel kijken bij het planten van een boom in uw tuin. Waarschijnlijk meer dan waar u in eerste instantie aan gedacht heeft. Niet alleen het uitzoeken van een boom met een goede kluit, die u al dan niet met een stutpaal in een gat zet. Er zijn nog veel meer zaken om aan te denken en rekening mee te houden. Helaas is het niet simpel een kwestie van een mooie boom uitzoeken en deze in de grond zetten. Hier gaat een stuk onderzoek aan vooraf, om teleurstellingen en eventuele schade te voorkomen! Laat u zich daarom professioneel adviseren door Aemstel Flora voordat u begint met bomen aanplant in Uithoorn.

Bomen aanplanten Uithoorn

Bomen aanplanten in Uithoorn kleurt de stad groen. En groen is goed! De natuur is langzaam aan het verdwijnen, maar dat kunnen we tegenhouden door veel groen in onze tuinen te houden. Mocht u geïnteresseerd zijn in bomen aanplanten in uw tuin in Uithoorn, dan is Aemstel Flora er om u verder te helpen. Wij zoeken op basis van uw wensen en de situatie in uw tuin samen maar de beste keuze. Niet elke boom is immers geschikt voor elke tuin. Maar het is ook belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat. Samen vinden we de beste boom voor u!

Welke boomsoort en -vorm past het beste?

Uw wensen met betrekking tot de soort en de vorm van de boom in uw tuin in Uithoorn, zijn voor Aemstel Flora het uitgangspunt. Er zijn echter nog veel meer aspecten waar u rekening mee moet houden. Iedere boom heeft weer andere eisen op het gebied van bodemkwaliteit, standplaats, grondwaterniveau en lichtval. Zo zal niet elke boom kunnen groeien en overleven in uw tuin. Wij weten precies wat wel en niet kan.

Grootte en levensduur: net zo belangrijk!

Hoe groot zal de boom uiteindelijk worden en hoe lang kunt u van hem genieten? Ook deze vragen maken bij Aemstel Flora deel uit van het advies over soortkeuze en groeiplaats. U wilt immers niet dat de boom schade gaat aanrichten in uw tuin of die van de buren door de snelle groei. Tevens zou het zonde zijn als de boom niet lang blijft leven en genoodzaakt verwijderd moet worden binnen een paar jaar. Bomen aanplanten in Uithoorn vereist enige kennis!

Wij leveren en planten bomen in Uithoorn

Misschien liggen er kabels en leidingen, die vormen de laatste hindernis die genomen moet worden. Wortels kunnen met hun groei aanzienlijke schade veroorzaken. Voor Aemstel Flora een punt van aandacht dus. En verder verbeteren wij slechte grond. Daardoor wordt de aanslagkans van de beplanting aanzienlijk vergroot.

Wilt u hulp bij de aanplant in Uithoorn?

Bent u op zoek naar iemand die het aanplanten van een boom kan verzorgen? Neem dan contact met ons op! We staan ook altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies.