Het planten van een boom in uw tuin lijkt eenvoudiger dan het is. Er komt waarschijnlijk meer bij kijken dan u in eerste instantie dacht. Het is meer dan het uitzoeken van een goede boom met kluit en met een stutpaal in de grond zetten. Voor Ouderkerk aan de Amstel is Aemstel Flora de expert.

Een passende boomsoort en -vorm

Bij Aemstel Flora zijn uw wensen met betrekking tot de soort en de vorm van de boom in uw tuin in Ouderkerk aan de Amstel, leidend. Maar er zijn meer aspecten waar wij rekening mee houden. Iedere boom stelt weer andere eisen, of het nu gaat om bodemkwaliteit, lichtval, grondwaterniveau of standplaats.

Even belangrijk zijn grootte en levensduur

Hoe lang zult u kunnen genieten van de boom in uw tuin in Ouderkerk aan de Amstel en hoe groot zal hij uiteindelijk worden? Deze vragen stellen wij bij Aemstel Flora centraal bij ons advies over soortkeuze en groeiplaats.

 Leveren en planten in Ouderkerk aan de Amstel

Wellicht weet u niet of er kabels en leidingen liggen. Vaak vormen die de laatste hindernis. De schade die wortels met hun groei kunnen veroorzaken is aanzienlijk. Dat is een punt van aandacht bij Aemstel Flora. Om de aanslagkans van de beplanting aanzienlijk te vergroten, verbeteren wij ook slechte grond.

Wilt u een boom laten aanplanten in Ouderkerk aan de Amstel?

Als u op zoek bent naar iemand die het aanplanten van een boom kan verzorgen, neem dan gerust contact met ons op!