Er zijn veel gevallen waarbij het vereist wordt om bomen te kappen. Een boom kan onveilig zijn of in de weg staan. Wellicht belemmert hij een andere boom in zijn groei. Dat kunnen redenen zijn om te besluiten een boom te verwijderen. Voor bomen kappen in Aalsmeer kunt u ervoor kiezen om Aemstel Flora in te schakelen. Zo weet u zeker dat het op een veilige manier uitgevoerd wordt.

Bomen kappen Aalsmeer

In de gemeente Aalsmeer hoeft voor het kappen van veel soorten bomen in de eigen tuin vaak geen vergunning meer te worden aangevraagd. Als u toch genoodzaakt bent om vergunning te vragen, reken dan op een periode van 6 tot 8 weken. Aemstel Flora kan u hierin adviseren. Tevens kunnen wij u hulp aanbieden bij bomen kappen in Aalsmeer en omstreken.

Veilig weghalen

Afhankelijk van de situatie kunnen wij van Aemstel Flora de boom veilig weghalen. Als er genoeg ruimte is, kunnen we hem eenvoudig omzagen. De wijze van verwijdering hangt helemaal af van de situatie, de staat van de boom en de locatie. We beschikken over verschillende methodes om op een veilige manier bomen te kappen in Aalsmeer.

Klimmen of een hoogwerker

Mocht het niet mogelijk zijn om een boom om te zagen door bijvoorbeeld de afwezigheid van veel ruimte om de boom heen, dan passen we een andere methode toe. Een voorbeeld is klimmen. We klimmen dan met speciale klimtechnieken naar de kroon, waarna we de boom langzaam uitkleden. Eventueel laten we de takken aan een vangtouw zakken. In uitzonderlijke gevallen gebruiken we een hoogwerker of telekraan. Bomen kappen in Aalsmeer wordt zo een veilige en eenvoudige klus.

Boomstobbe frezen

Nadat we de boom in uw tuin weg hebben gehaald, kunnen we ook de boomstobbe (stronk) wegfrezen. Op deze manier zijn alle sporen van de boom verdwenen en bent u weer vrij om te doen wat u wilt met de plek waar de boom stond.

Wilt u een boom laten kappen in Aalsmeer?

Wilt u advies over het kappen van een boom in uw tuin? Of wilt u gelijk een afspraak maken? U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en we beantwoorden al uw vragen.