Een boom die onveilig is geworden of die in de weg staat of die een andere boom belemmert in zijn groei. Allemaal redenen om te besluiten tot kappen van de boom over te gaan. Voor het kappen van bomen in uw eigen tuin heeft u in de gemeente Amsterdam meestal een kapvergunning nodig. Het aanvragen van zo’n vergunning kan wel zo’n 6 tot 8 weken duren. Aemstel Flora is de specialist in Amsterdam op dit gebied.

Veiligheid voorop bij het weghalen

Iedere situatie vereist zijn eigen aanpak. Afhankelijk van de situatie in uw tuin in Amsterdam kan Aemstel Flora de boom veilig weghalen. Hebben we er genoeg ruimte voor, dan zagen we hem eenvoudig om.

De boom in

Het kan ook nodig zijn dat we met speciale technieken naar de kroon klimmen en de boom langzaam uitkleden. Aan een vangtouw laten we eventueel de takken zakken. En kan het niet anders, dan maken we gebruik van een hoogwerker of telekraan.

Wegfrezen van de stronk

Is de boom in uw tuin in Amsterdam een maal weg, dan kunnen we ook de boomstobbe (stronk) voor u wegfrezen. U kunt dan weer vrijelijk beschikken over de oude standplaats van de boom.

Wilt u een boom laten kappen in Amsterdam?

Bent u op zoek naar advies nodig over het kappen van een boom in Amsterdam? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen!