Heeft u net te weinig licht in uw huis of op uw terras door de mooie boom in uw tuin? Of wordt deze boom te massaal voor uw tuin? Dan wordt snoeien onvermijdelijk. In Aalsmeer is Aemstel Flora de partner voor wie denkt aan snoeien.

Alle snoeiwerkzaamheden

In Aalsmeer is Aemstel Flora de specialist in alle vormen van snoei en het wegwerken van achterstallig onderhoud. Bij Aemstel Flora kunt u terecht voor begeleidingssnoei, onderhoudssnoei, knotten, leibomensnoei en vormsnoei.

Begeleidingssnoei

Met een goede begeleiding worden ook jonge bomen groot. In Aalsmeer is Aemstel Flora de specialist voor de begeleidingssnoei. We letten dan op takstand, opkroonhoogte en een eventuele dubbele top.

Onderhoudssnoei en knotten in Aalsmeer

Regelmatige, maar niet jaarlijks terugkerende, werkzaamheden zijn knotten en onderhoudssnoei. Ook op dit gebied is in Alsmeer Aemstel Flora de specialist.

Leibomen en vormsnoei

Belangrijk voor een verzorgde tuin zijn de netjes in vorm gesnoeide leibomen. Dit moet regelmatig gebeuren. Aemstel Flora in Aalsmeer kan dit voor u doen. Maar we snoeien niet alleen leibomen, ook dakbomen en fruitbomen behoren tot onze specialiteit.

Wegwerken van achterstallig onderhoud

Zijn de bomen in uw tuin in Aalsmeer al een tijd niet gesnoeid? Misschien zitten ze vol met dode of slecht aangehechte takken. Van belang bij het snoeien zijn uw wensen voor zon- en daglicht, en Aemstel Flora let ook wat het beste is voor de boom.

Wilt u een boom laten snoeien in Aalsmeer?

Heeft u hulp nodig bij het snoeien van uw tuin? Neem gerust contact met ons op!