U heeft een mooie boom in uw tuin, maar deze neemt net te veel licht weg van uw terras. Of de groei loopt een beetje uit de hand. Dan wordt het tijd om aan snoeien te denken. En wie in Amstelveen denkt aan snoeien, denkt aan Aemstel Flora.

Alle vormen van snoei

Aemstel Flora in Amstelveen is gespecialiseerd in alle vormen van snoei: begeleidingssnoei, onderhoudssnoei, knotten, leibomensnoei en vormsnoei. Bovendien is Aemstel Flora goed in achterstallig onderhoud.

Begeleidingssnoei in Amstelveen

Jonge bomen door middel van snoeien helpen volwassen te worden, dat is begeleidingssnoei. Aemstel Flora let daarbij op takstand, opkroonhoogte en eventueel een dubbele top.

Onderhoudssnoei en knotten

De termen onderhoudssnoei en knotten spreken voor zich. Het zijn regelmatig terugkerende werkzaamheden die niet jaarlijks hoeven te gebeuren. Dit kan Aemstel Flora in Amstelveen ook voor u doen.

Vormsnoei van lei- en andere bomen

Het snoeien van leibomen moet regelmatig plaatsvinden. Aemstel Flora in Amstelveen snoeit niet alleen de bekende leilindes, maar alle bomen waarbij een vorm gewenst is, zoals fruitbomen en dakbomen.

Achterstallig onderhoud in Amstelveen

Als de bomen in uw Amstelveense tuin al een paar jaar niet zijn gesnoeid, dan zitten ze waarschijnlijk vol met dode of slecht aangehechte takken. Aemstel Flora let bij het snoeien op uw wensen wat betreft zon- en daglicht, maar ook wat het beste is voor de boom.

Wilt u een boom laten snoeien in Amstelveen?

Heeft u vragen over het snoeien van uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!