Juist in een grote stad als Amsterdam kunnen bomen in de tuinen snel te groot worden. Neemt de boom in uw tuin te veel licht weg? Of heeft u problemen met het snoeien van uw boom? Schakelt u dan Aemstel Flora in.

Alle snoeiwerkzaamheden in Amsterdam

Aemstel Flora verzorgt alle soorten snoeiwerkzaamheden in Amsterdam, zoals begeleidingssnoei, onderhoudssnoei, knotten, leibomensnoei en vormsnoei. En bovendien is bij Aemstel Flora goed in achterstallig onderhoud.

Begeleidingssnoei in Amsterdam

Om jonge bomen ongehinderd volwassen te laten worden, is een goede begeleidingssnoei onontbeerlijk. Aemstel Flora kan dit voor u verzorgen. Wij letten vanzelfsprekend op een eventuele dubbele top, de takstand en de opkroonhoogte.

Niet alleen onderhoudssnoei werk, maar ook knotten

Werkzaamheden als knotten en onderhoudssnoei keren regelmatig terug, maar niet jaarlijks. In Amsterdam is Aemstel Flora hiervoor zeker ook de specialist.

Leibomen en andere vormsnoei

Moeten in uw tuin in Amsterdam de leibomen regelmatig gesnoeid worden? Dan staat Aemstel Flora voor u klaar. Wij snoeien alle soorten bomen, zoals dakbomen en fruitbomen, maar natuurlijk ook de bekende leilindes. Als een vorm gewenst is, snoeit Aemstel Flora die voor u.

Wegwerken achterstallig onderhoud in Amsterdam

Het komt vaak voor dat het snoeien van de bomen in de tuin “vergeten” wordt. Als dat een paar jaar achter elkaar gebeurt, ziet u wellicht er geen gat meer in. En heeft u geen licht meer in uw Amsterdamse huis. Aemstel Flora weet wel raad met bomen vol slecht aangehechte of dode takken. Wij zijn specialist in het snoeien daarvan. Hierbij letten we op het beste voor de boom en uw wensen wat betreft zon- en daglicht.

Wilt u een boom laten snoeien in Amsterdam?

Zoekt u hulp bij het snoeien van uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met ons!