Worden de bomen in uw tuin in Ouderkerk aan de Amstel te groot? Of neemt de mooie boom naast uw terras licht daarvan weg of uit uw huis? Weet u niet goed hoe die bomen te snoeien? Dan kan zeker Aemstel Flora veel voor u betekenen.

Snoeiwerkzaamheden in Ouderkerk aan de Amstel

Aemstel Flora verzorgt werkelijk alle soorten snoeiwerkzaamheden, waaronder begeleidingssnoei, onderhoudssnoei, knotten, leibomensnoei en vormsnoei. En ook uw achterstallig onderhoud is aan Aemstel Flora wel toevertrouwd.

Begeleidingssnoei, een specialisme

Jonge bomen groeien ongebreideld tot volwassenheid, althans als ze geen goede begeleidingssnoei krijgen. Aemstel Flora is hierin echter gespecialiseerd. Bij begeleidingssnoeien letten wij op alles, zoals een eventuele dubbele top, takstand en opkroonhoogte.

Ook in Ouderkerk aan de Amstel onderhoudssnoeiwerk en knotten

Regelmatig, maar niet jaarlijks terugkerende werkzaamheden zijn onderhoudssnoei en knotten. Aemstel Flora is de specialist hiervoor in Ouderkerk aan de Amstel.

Vormsnoei zoals leibomen

Hebben de leibomen in uw tuin in Ouderkerk aan de Amstel een snoeibeurt nodig? Aemstel Flora staat voor u klaar! Alle soorten bomen kunnen wij voor u snoeien, zoals fruit- en dakbomen, en natuurlijk ook de bekende leilindes. Aemstel Flora snoeit de gewenste vorm.

Achterstallig onderhoud in Ouderkerk aan de Amstel?

Is het snoeien van de bomen in de tuin al een tijdje “vergeten”? Na een paar jaar, weet u wellicht niet zo goed meer wat te doen. En ondertussen heeft u geen licht meer huis. Dan komt Aemstel Flora voor u als geroepen. Wij weten wel wat we moeten met bomen vol slecht aangehechte of dode takken. Bij het snoeien letten we op wat goed is voor de boom én uw wensen.

Wilt u een boom laten snoeien in Ouderkerk aan de Amstel?

Voor hulp bij het snoeien van uw tuin, neemt u vrijblijvend contact op met ons!