Staan er te veel of te grote bomen in uw tuin, zodat u door de bomen het bos niet meer ziet? Of nemen deze te veel licht weg uit uw huis. Misschien weet u niet zo goed wanneer en hoe u de boom moet snoeien? Dan wordt het tijd om Aemstel Flora in Uithoorn in te schakelen.

Alles met betrekking tot snoeien

In Uithoorn kunt u voor al uw snoeiwerkzaamheden terecht bij Aemstel Flora. Wij zijn gespecialiseerd in begeleidingssnoei, onderhoudssnoei, knotten, leibomensnoei en vormsnoei. En ook achterstallig onderhoud is bij Aemstel Flora in goede handen.

Begeleidingssnoei in Uithoorn

Met een goede begeleidingssnoei kunnen jonge bomen ongehinderd volwassen worden. Bij Aemstel Flora letten wij op de takstand, opkroonhoogte en een eventuele dubbele top.

Knotten en ander onderhoudssnoeiwerk

Knotten en onderhoudssnoei keren niet jaarlijks maar wel regelmatig terug. Voor Uithoorn is Aemstel Flora voor deze snoeiwerkzaakheden de specialist.

Snoeien van leibomen en andere vormsnoei

Voor het regelmatig snoeien van leibomen staat Aemstel Flora in Uithoorn voor u klaar. Wij snoeien leilindes en verder alle andere bomen, waarbij een vorm gewenst is, zoals dakbomen en fruitbomen.

Achterstallig onderhoud wegwerken

Als bomen een aantal jaren niet zijn gesnoeid – dat geldt zeker voor de bomen in uw Uithoornse tuin. Ze zitten waarschijnlijk vol slecht aangehechte of dode takken. Niet alleen wat het beste is voor de boom, vindt Aemstel Flora belangrijk, ook uw wensen wat betreft zon- en daglicht, spelen bij het snoeien een rol.

Wilt u een boom laten snoeien in Uithoorn?

Bent u op zoek naar hulp bij het snoeien van uw tuin? 

Neem vrijblijvend contact op met ons!