Het is altijd weer spannend als er een storm wordt aangekondigd. Raakt hij uw stad of zit u goed? Indien de storm over u heen komt kan er zomaar schade worden aangericht. Denk aan afgewaaide takken en bomen die omgevallen of afgebroken zijn. Voor alle stormschade in Aalsmeer kunt u terecht bij Aemstel Flora.

Stormschade Aalsmeer

Aemstel Flora neemt de schade voor u op en kijkt naar manieren om de boom te herstellen. De beste situatie is immers wanneer u geen verlies hoeft te leiden en uw boom zichzelf weer kan herstellen. Wanneer hij echter niet meer te redden is zullen wij ervoor zorgen dat deze veilig verwijderd wordt, zonder daarbij meer schade aan te richten. Alle stormschade in Aalsmeer met betrekking tot bomen vallen onder onze specialiteit.

Schade vaststellen

Tijdens extreem weer, zoals een storm, een heftige hagelbui of sneeuwval kan een boom geheel of gedeeltelijk verwoest worden. En hij kan natuurlijk ook door de bliksem getroffen worden. Een boom kan zich niet zomaar herstellen van grote schade, en heeft dus een handje hulp nodig. Wij kunnen uw boom helpen bij alle stormschade in Aalsmeer en omstreken. Na verwijdering van loszittende takken en andere schade moet bekeken worden wat het toekomstperspectief van de boom is. Dat is altijd afhankelijk van de opgelopen schade en de boomsoort.

Kappen of…

Is de boom omgevallen, afgebroken of onherstelbaar beschadigd? Dan kan Aemstel Flora hem voor u weghalen. Het weghalen van beschadigde bomen vergt vakmanschap, want er staat vaak spanning op het hout. Wanneer u zelf hierin gaat zagen kan dat voor gevaarlijke situaties zorgen. Wij herkennen de schade en gebruiken speciale zaagtechnieken die ervoor zorgen dat een boom veilig verwijderd kan worden.

…herstellen

Aemstel Flora kan na stormschade voor u de boom zo snoeien dat hij weer veilig kan groeien en opnieuw een volle kroon krijgt die veilig is. Hiervoor gebruiken we verschillende snoeitechnieken, zoals kandelaberen of knotten. De boom krijgt dan een tweede kans zich te ontwikkelen en weer zo goed als nieuw te worden.

Heeft u te maken met stormschade in Aalsmeer?

Aemstel Flora staat in Aalsmeer tot uw dienst om de schade op te nemen en indien mogelijk de boom te redden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of voor het maken van een afspraak.