Stormschade in Amstelveen

Als er in uw tuin een boom is afgebroken of omgevallen tijdens een storm of wanneer er takken zijn afgewaaid, kunt u in Amstelveen bij Aemstel Flora terecht. Wij nemen de schade voor u op en we bekijken of de boom eventueel gered kan worden.

Vaststellen van de schade

Een storm, een heftige hagelbui of sneeuwval of ander extreem weer kunnen een boom geheel of gedeeltelijk verwoesten. Of hij kan slachtoffer van de bliksem worden. Nadat we loszittende takken en andere schade verwijderd hebben, bekijken we wat het toekomstperspectief van de boom is. Dat kan erg verschillen afhankelijk van de boomsoort en de opgelopen schade.

Verwijderen of…

Aemstel Flora kan de boom die in uw tuin in Amstelveen is omgevallen of afgebroken, voor u weghalen. Voor het weghalen van dit soort bomen is vakmanschap vereist, vaak staat er spanning op het hout en dit zorgt ervoor dat we speciale zaagtechnieken moeten gebruiken.

…behouden

Na de stormschade kan Aemstel Flora de boom voor u zodanig snoeien, bijvoorbeeld door kandelaberen of knotten, dat hij weer veilig kan groeien en opnieuw een volle kroon krijgt die veilig is. Zo krijgt de boom dan een tweede kans zich te ontwikkelen.

Heeft u te maken met stormschade in Amstelveen?

In Amstelveen staat Aemstel Flora tot uw dienst. Wij nemen de schade op en redden, indien mogelijk, de boom. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen!
Contact opnemen (header)

Contactgegevens

Dorpsstraat 77,
2435 AL Zevenhoeven
E-mail: info@aemstelflora.nl
Telefoon: (+31) 6 286 77 712

Contactformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Omtrek boom (cm), gemeten op 130cm hoogte

Uw bericht

Om spam te voorkomen, hoeveel is 100 + 40

Ons kantoor

Vraag het aan de expert (header)

Over Aemstel Flora

Aemstel Flora boomverzorging is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in boomverzorging in Amsterdam en omstreken.

Vraag het aan de expert

Bel of stuur een Whatsapp bericht naar: 06 28 67 77 12

Of stuur een mail naar: info@aemstelflora.nl