Het is altijd weer spannend als er een storm wordt aangekondigd. Raakt hij uw stad of zit u goed? Indien de storm over u heen komt kan er zomaar schade worden aangericht. Denk aan afgewaaide takken en bomen die omgevallen of afgebroken zijn. Voor alle stormschade in Aalsmeer kunt u terecht bij Aemstel Flora.

Als er in uw tuin een boom is afgebroken of omgevallen tijdens een storm of wanneer er takken zijn afgewaaid, kunt u in Amstelveen bij Aemstel Flora terecht. Wij nemen de schade voor u op en we bekijken of de boom eventueel gered kan worden.

Vaststellen van de schade

Een storm, een heftige hagelbui of sneeuwval of ander extreem weer kunnen een boom geheel of gedeeltelijk verwoesten. Of hij kan slachtoffer van de bliksem worden. Nadat we loszittende takken en andere schade verwijderd hebben, bekijken we wat het toekomstperspectief van de boom is. Dat kan erg verschillen afhankelijk van de boomsoort en de opgelopen schade.

Verwijderen of…

Aemstel Flora kan de boom die in uw tuin in Amstelveen is omgevallen of afgebroken, voor u weghalen. Voor het weghalen van dit soort bomen is vakmanschap vereist, vaak staat er spanning op het hout en dit zorgt ervoor dat we speciale zaagtechnieken moeten gebruiken.

…behouden

Na de stormschade kan Aemstel Flora de boom voor u zodanig snoeien, bijvoorbeeld door kandelaberen of knotten, dat hij weer veilig kan groeien en opnieuw een volle kroon krijgt die veilig is. Zo krijgt de boom dan een tweede kans zich te ontwikkelen.

Heeft u te maken met stormschade in Amstelveen?

In Amstelveen staat Aemstel Flora tot uw dienst. Wij nemen de schade op en redden, indien mogelijk, de boom. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen!