Heeft de boom in uw tuin tijdens de laatste storm flink te lijden gehad? Zijn er takken afgewaaid, is hij afgebroken of zelfs omgevallen? In Uithoorn staat Aemstel Flora voor u klaar om de schade op te nemen. Uiteraard bekijken wij ook of we de boom eventueel kunnen behouden.

Schadevaststelling

Extreem weer kan verwoestend zijn voor een boom, bijvoorbeeld een storm, zware sneeuwval of een heftige hagelbui. Ook kan de bliksem de boom compleet in tweeën splijten. Na het verwijderen van de ergste schade zoals loszittende takken, onderzoekt Aemstel Flora het toekomstperspectief van de boom. Per boomsoort en per opgelopen schade kan dat nogal verschillen.

Weghalen of…

Aemstel Flora kan de omgevallen of afgebroken boom in uw tuin in Uithoorn voor u weghalen. Daarvoor is veel vakmanschap nodig met onder andere speciale zaagtechnieken, want bij dit soort bomen staat vaak veel spanning op het hout.

…behouden

Wij gebruiken snoeitechnieken als kandelaberen of knotten. Hiermee kan Aemstel Flora ervoor zorgen dat de boom na de stormschade veilig kan verder groeien en opnieuw een volle veilige kroon krijgt. Dat betekent dus een tweede kans voor de ontwikkeling van de boom.

Heeft u te maken met stormschade in Uithoorn?

Voor het herstel van stormschade aan bomen is in Uithoorn Aemstel Flora een begrip. Vraag ons gerust om vrijblijvend advies. Via dit formulier neemt u contact met ons op!